dilluns, 24 de gener del 2011

A cop de retolador

El retolador permanent és una eina útil tant si tens com si no tens paper com bé demostra l'enginy de molta gent per plasmar les seves idees. Una petita selecció d'antologia:

1) En aquests la ambigüitat és inquietant... "rayar" a què és refereix? pintar amb retolador? ratllar els vidres amb estris punxants? algun tipus de drogadicció? Com podeu suposar això estava escrit a la porta dels lavabos de dona d'un establiment regentat per orientals...
 
 i aquest al dels homes...



2) Tenim també algú que fa la seva aportació com a crític d'art al llarg i sinuós camí a peu cap el "Bosc de Oma" al País Vasc:

La opinió és escueta i concisa... ara, hi pots estar d'acord o no.

3) Abans que no hi havia facebook la gent havia de comunicar el seu estat com podia... per exemple en un panell luminós del mig del carrer. Ara bé... sempre amb un ingredient filosòfic... no fos cas. Hi ha teòrics que afirmen que es tracta d'un cas de mandoguilles de llauna...



4) Finalment tenim un reclam entranyable i, malgrat no es pot apreciar en la fotografia, d'una refinada realització. Retolador verd i vermell sobre din A4 "Se busca":

"Se busca!!! Gafas Rojas de ver. Si las encontraste por favor devolver Que no veo!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada