divendres, 15 de gener del 2010

Això comença!

Benvinguts al Bloc dels cartellets!!!
Aquest bloc pretén ser un lloc d'acollida per tants i tants missatges que es llancen cada dial al món i que tantes vegades passen desapercebuts!

Aquests missatges ja sigui per el format de presentació, per la seva gramàtica particular, la ocurrencia que representa, l'esforç gastat en la confecció, o la índole en general de l'anunciació en sí mateixa, mereixen trascendir.

Avui per exemple començarem amb tres exemples meravellosos. El primer d'origen no identificat (es a dir, no recordat) és aquest cataleg de preus tan elaborat amb una escriptura purament artesanal, amb lletra estilitzada, una concisitat maèstrica, per la claredat amb que es transmet quins són els productes venguts i els preus assignats a cada producte. Vingan doncs, Cartellet No. 01



















El Segon cartell té una lectura molt clara: "Alfajores, producte complexe, elaborat i d'un refinament majúscul". I punto... o us penseu que els alfajores són una cosa normal i prou? Vingan doncs.

Cartellet No. 02
















I per finalitzar el cartellisme d'avui tenim la resignació feta cartell. Una expressió sublim de la capacitat de desvirtuament de la pròpia realitat per culpa d'uns ideals que ens sigut transmesos involuntariament per la societat contemporànea que ens dicten que algo que no sigui d'una marca de primera linea no té cap mena de valor fins al punt d'adquirir una característica més aviat destorbadora en el nostre escenari quotidià... un trasto.

Cartellet No. 03

















Val a dir que aquest cartell permet una lectura menys fatalista... s'ha de valorar que el creador del misatge gaudeix d'un altruisme gegant i l'exerceix públicament al regalar un ampli en plenes capacitats de fer la seva funció d'ampli.


Vingan! Bon dia i salut per tothom!
ildu.-)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada